Ultima inovatie Bayer! Priorin, programul complet pentru combaterea caderii parului!

Deficientele nutritionale din dieta zilnica dezechilibrata reprezinta o cauza majora a caderii parului, stresul cotidian, ingrijirea agresiva cu produse de styling, dar si alti factori contextuali responsabili de o stare generala de tensiune, isi pun amprenta si asupra parului, determinand caderea firelor de par.
Zilnic este normal sa pierdem intre 50-100 fire de par, insa daca in timpul periajului sau dupa baie observam o cadere abundenta, iar calitatea firului se deterioreaza, pierzandu-si stralucirea avem motive reale de ingrijorare. Dieta deficitara in vitamine si minerale in special in sezonul rece afecteaza vizibil sanatatea parului, tocmai de aceea in aceasta perioada trebuie sa-i acordam o atentie speciala.
Disponibil sub forma de capsule, Priorin stopeaza caderea parului prin 6 actiuni cheie. Pe de-o parte ofera elementele constitutive ale cheratinei - L-cistina si Biotina, in timp ce extractul de mei si uleiul de germeni de grau refac rezervele de micronutrienti.
Totodata, Priorin imbunatateste microcirculatia si faciliteaza semnalizarea celulara. Pantotenatul de Calciu Milacin, un alt ingredient cheie reduce inflamatia de la nivelul foliculilor de par si imbunatateste metabolismul celular. Prin aceste actiuni cheie, Priorin are un efect pozitiv asupra mentinerii unui scalp si a unui par sanatos, actionand in profunzimea firelor de par si stopand caderea sa. PRIORIN Sampon pentru par normal si uscat, intregeste programul de ingrijire a parului cu Priorin capsule. Bogat in vitamine (A, B1, B2, C) si minerale, tratamentul cu Priorin capsule si sampon folosit pe o perioada de minim 3 luni garanteaza rezultate vizibile, reprezentand solutia viabila si sanatoasa impotriva caderii parului.