sportcalarasean.ro: Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi
De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie. Desi s-a vorbit la inceput despre o rapire, in cele din urma se dovedeste ca asistam la o fuga in lume a unei copile care sustine ca este gata sa intemeieze o familie alaturi de un adolescent teribilist, alaturi de care a avut o relatie la distanta vreme de mai multe luni.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa. Speriati de balamucul creat dupa aceasta isprava demna de un roman de aventura, cei doi indragostiti au luat legatura cu familia Stelutei, aflata la Calarasi. Marian Ivanciu, tatal fugarei, a vorbit atat cu fiica sa, cat si cu ginerele virtual. Toata lumea s-a linistit cand a aflata ca eleva Liceului Economic este in siguranta, fiecare a spus ce a avut de spus si urma ca fata sa se intoarca in Romania, idee cu care a fost de acord inclusiv mama baiatului.
Indragostiti peste masura, Steluta Ivanciu si Codrin Adrian Stan s-au razgandit insa aseara si au stabilit ca vor sa se casatoreasca fiindca iubirea dintre ei este atat de mare incat s-ar comite o crima daca cineva ar incerca sa ii desparta. Imediat fata a pus mana pe telefon, a sunat in Romania si si-a anuntat rudele de acasa ca vrea sa se marite.
Sunt ramasa fara cuvinte. Nu stiu cum sa procedez. Eu i-am spus ca o trimit acasa, dar ea mi-a zis ca gresesc. Mi-a spus ca il iubeste pe baiatul meu si ca este in stare sa se omoare daca va fi nevoita sa se intoarca in Romania. Steluta mi-a zis ca a lasat un bilet cand a plecat si ca sora sa stia de fuga ei de acasa pentru i-a dat rucsacul. Nu a fost vorba despre nici o rapire. Am stat de vorba cu amandoi si am realizat ca se iubesc. Eu o indragesc deja pe Steluta fiindca este educata, se poarta simplu si este cuminte. Am deja o nora adorabila, sotia baiatului cel mare, care mi-a daruit deja trei nepoti. De ce n-ar fi si Steluta o nora adorabila pentru mine? Daca parintii ii vor permite sa se casatoreasca cu Adrian, va fi ca o fiica pentru mine. El lucreaza in constructii, castiga 10 euro pe ora si nu vor fi probleme ca sa o intretina pe Steluta. Doresc sa dau asigurari familiei si tuturor celor care si-au facut griji pentru aceasta fata care deja ne este draga ca noi o consideram parte din sufletul nostru. Stiu ca au gresit amandoi, i-am certat pentru acest lucru, le-am explicat ce greseala imensa au facut si l-am obligat pe fiul sa il sune pe tatal Stelutei ca sa-i ceara acordul pentru casatorie. Stiu, a fost inconstient, la insistentele ei s-a dus si a luat-o din Romania, dar cel mai important este ca dragostea a invins. Nu suntem rapitori si nici proxeneti. Suntem oameni respectabili, care muncim corect. Ei doi vorbesc pe Facebook de doi ani de zile, nu de patru luni, a declarat Dora, soacra mare la viitoarea nunta ce va avea loc intre Steluta si Adrian.
Astazi, mama baiatului a sunat in Romania si a vorbit cu Marian Ivanciu, tatal viitoarei sale nurori. Discutia a fost una fructuoasa, familia elevei de la Liceul Economic anuntand ca nu doreste sa se puna in calea fericirii celor doi indragostiti. Pentru ca relatiile sa fie din ce in ce mai bune, rudele au insa pretentia ca viitorul mire si familia acestuia sa le ofere un numar de telefon la care sa poata suna oricand. Pana acum, acest lucru nu s-a intamplat, lucru care i-a ingandurat serios pe calaraseni. In plus, profilurile de pe Facebook ale rudelor lui Codrin Adrian Stan sunt cumva atipice din moment ce nu contin o fotografie clasica de profil, iar numele de utilizator nu este compus din nume si prenume pentru a fi usor identificate. Foarte probabil, aceste probleme se vor rezolva cat mai curand, astfel ca toti cei implicati in poveste vor fi linistiti.
Familia Ivanciu nu are dorinte exagerate. Isi doreste doar sa nu-si piarda fiica, iar daca aceasta a ales sa se casatoreasca nimeni nu o va impiedica. O poveste care a inceput ca o furtuna ajunge acum la un final lacrimogen. Desi sunt doar niste copii, Steluta Ivanciu si Codrin Adrian Stan vor sa ramana uniti pe vecie. Isi vor aduce aminte toata viata de primele zile ale relatiei lor, de modul in care au devenit celebri in Calarasi, dar la batranete astea vor fi doar amintiri care le vor provoca hohote de ras. CASA DE PIATRA!