La Castelul Peles, in Holul de Onoare, a avut loc recent ceremonia de investire in calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru urmatorii trei ani, a companiei Kotanyi Condimente.
Principesa Mostenitoare Margareta a oferit, in numele Majestatii Sale Regele Mihai I, brevetul care atesta in mod oficial titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru condimente. Alaturi de Alteta Sa Regala a luat parte si Principesa Maria.
Colaborarea dintre Kotanyi Condimente si Casa Regala a Romaniei a inceput, cu peste un an in urma, ca etapa premergatoare obtinerii titlului, perioada in care Kotanyi Condimente a demonstrat si confirmat calitatea produselor sale.
Obtinerea onorantului titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta o recunoastere atat a calitatii premium a companiei si produselor Kotanyi, dar si a eforturilor noastre constante de a plasa consumatorul in centrul fascinantului univers al mirodeniilor si al artei culinare", a declarat domnul Mircea Cenan, Country Manager Kotanyi Condimente.
Kotanyi Condimente va continua sa exprime in mediul de afaceri principiile care i-au coordonat pana acum evolutia si sa promoveze performanta, valorile traditiei si spiritul inovator.