Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. Fstivitatea de premiere din Capitala a avut loc la Carrefour Militari.
Concursul de desene Craciun 2014, ajuns la cea de-a 26-a editie, s-a desfasurat in cele 17 orase din Romania cu hipermarketuri Carrefour: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene. Premiile la sectiunea online vor fi acordate dupa verificarea numarului de voturi primite de fiecare participant.
In cadrul concursului, elevii au fost invitati sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei: "Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri de la Carrefour!"
"Anul acesta continuam traditia concursului de desene dar il si modernizam prin adaugarea componentei digitale prin care dam sansa la castig si elevilor din orasele sau satele in care plansele nu sunt distribuite. Ii invitam pe clienti sa se bucure de creatiile micilor artisti atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe Galeria online", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 27 de hipermarketuri Carrefour pana pe data de 9 ianuarie 2015.
Premiul intai al concursului din scoli, constand in cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour Romania si este impartit in fiecare oras participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
La concurs au participat aproximativ 300.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 608 scoli care au primit planse in cele 17 orase.

Premii Concurs Desene 17 orase

Premiul I - 17 excursii de un weekend, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris.
Premiul II - 17 laptopuri
Premiul III - 27 biciclete
Mentiuni clasele V-VIII - 27 tablete
Mentiuni clasele 0-IV - 27 smartphone-uri;
Mentiuni speciale - 170 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei
Premii de participare vor fi oferite elevilor din cele 272 de clase castigatoare.
Premiile publicului pentru Concursul de Desene Online:
Premiul 1 - Ipad Air 2
Premiul 2 - Ipad Mini 3
Premiul 3 - Smartwatch Samsung Galaxy Fit
Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Colgate-Palmolive, Nestle Romania, Danone Romania, Beiersdorf Romania prin brandul Nivea, Eurosport DHS, Samsung, Network One Distribution, Hewlett-Packard, Utok, Samsung, Scribant, RTC Proffice Experience, Savcom si Tymbark.

Carrefour - retailerul numarul 1 in Europa

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
In Romania, Grupul Carrefour numara 169 de magazine dintre care 27 hipermarketuri Carrefour, 88 supermarketuri Market, 46 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contac' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro