In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa.
"Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze! Printre acestea, puteti gasi la standul nostru: nem nem cu carne sau legume - la 3 RON / bucata (din foi de orez, carne de porc si legume), pui cu sos dulce - la 17 RON portia, pui crocant - 2 bucati la 5 RON, pho bo (supa de vita) - la 17 RON, pho ga - la 15 RON, orez cu pui - la 14 ROn portia, orez cu legume - la 9 RON / portia, vita bambus - la 20 RON portia", ne-a spus Pham Trong Dung (Alex), Managerul restaurantelor LI-WU din Bucuresti.
Acesta s-a aratat extrem de incantat de Asia Fest 2014, spunand ca au avut o vanzare foarte mare.

Care este cel mai gustos preparat traditional vietnamez

Ai mai mancat Pho pana acum? Daca nu, va recomandam sa o degustati pentru a simti gustul autentic vietnamez oferit de combinatia intre taiteii traditionali, oasele de vita, ghimbir, ceapa si o multime de condimente cum ar fi anason, cardamom, seminte de fenicul si scortisoara.
Supa PHO, cel mai popular preparat vietnamez, poate fi servita in toate cele trei locsatii LI-WU, atat in varianta cu carne cu pui, cat si carne de vita, impreuna cu alte preparate cu specific vietnamez si asiatic.
Descopera magia si misterul bucatariei vietnameze venind in cele trei locatii din Bucuresti"
- Sos. Stefan cel Mare nr. 26
- Shopping Center - Sun Plaza
- Centrul Vechi; Strada Gabroveni nr. 61
Pentru livrari: telefon comenzi 0730201111 si 0722215511