Intr-o lume in care a trai incepe tot mai des sa se rezume la lupta pentru supravietuire, in care oamenii uita sa se ingrijeasca de latura spirituala a vietii lor, in care greutatile si problemele sunt tot mai coplesitoare, devine necesar sa luam aminte despre cum putem trai mai frumos si mai sanatos, atat trupeste cat si spiritual.
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XV-a editie intre 10 si 12 Octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
Daca esti interesat de tratamente alternative, de alimentatia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditatiei, de importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framanatat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 10-12 octombrie, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.
Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care sustin sanatatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri si conferinte care te pot ajuta si indruma in privinta sanatatii spiritului si nu in ultimul rand, acolo vei putea petrece cateva ore in weekend care sa iti reaminteasca de cat de important este sa traim frumos si sanatos.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Good Days Therapy, Global Welness System, Himalaya Herbal Healthcare, Hofigal, Tupperware, Astrolog Acvaria, Vivanatura, Fagurele cu Miere, Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale Aivia, Eden Center, Mandala si altii.
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Pentru a descoperi universul expozitiei Body Mind and Spirit, va asteptam de vineri pana duminica (10-12 Octombrie) la Sala Palatului din Bucuresti.
Pentru programul complet al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile puteti accesa site-ul expozitiei, www.bmse.ro.