La Bucuresti

In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin. Dimineata, 14-15 grade poate chiar mai racoroasa in zona preoraseneasca. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade.

La Munte

La munte, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. La amiaza vor fi: 19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlau Toaca.

La mare


Si la mare, vremea va fi frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 24 de grade.
Sambata, vremea este in incalzire cu maxime ce vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, Duminica, tot vreme de vacanta. Cerul va fi predominant senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade. Apa marii va avea in jur de 23 de grade.

In regiuni

In regiunile intracarpatice soarele predomina toata ziua. Prima parte a zilei este racoroasa, dar pana la amiaza temperatura ajunge la 25 de grade la Timisoara, Arad, Oradea si Alba iulia, 26 la Deva si 23 la Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Dimineata, in zonele joase, izolat va fi ceata.
In sud, tot vreme insorita, dar ceva mai calda. Maximele sunt de vara, peste 25 de grade pana la 28 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu.