Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania. Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti -Ilfov- personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, alaturi de Ministrul Sanatatii si Secretarul de Stat MAI, Raed Arafat, s-a adunat intr-o locatie de poveste, Sala de Marmura din cadrul Casei Presei Libere, pentru a petrece o seara de neuitat, interinstitutionala, si pentru a marca alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, inca un an de salvat vieti impreuna.
Amfitrionii serii, Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, dr. Cristian Grasu si Managerul General al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, dna dr. Alis Grasu, au scris inca o pagina din istoria acestei Societati. Andrei Stefanescu de la formatia Alb Negru, un sustinator al proiectelor si evenimentelor ASSB, a moderat inca o data cu succes aceasta seara magica, care a incurajat camaraderia si socializarea intr-un context aparte intre cei care lucreaza zilnic in sistemul de urgenta.
In cadrul evenimentului, Ministrul Sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, a tinut un discurs la scena si a felicitat buna comunicare dintre cei care lucreaza zilnic in medicina de urgenta. De la eveniment, nu au lipsit nici Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- Raed Arafat, Prefectul Capitalei- Nicolae Petrovan, Prefectul Judetului Ilfov- Rasica Daniel Mihai, Subprefectul Judetului Ilfov- Pantazi Romulus, Subprefectul Municipiului Bucuresti - Mariana Campureanu, Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti- Catalin Cirstoiu si Dr Radu Zamfir, caruia i s-a inmanat distinctia de "Membru de onoare al Societatii de Salvare Bucuresti".
Un alt moment important al serii, pe langa premierea personalului SABIF cu o activitate deosebita in anul 2013, a fost prezentarea evolutiei spectaculoase a proiectului "Exista un erou in fiecare dintre voi", de catre coordonatorul programului, Ana Negulescu. Programul artistic a fost asigurat de catre Festivo Band, Florin Grigore si Ionut Andras, care au reusit sa-i tina pe cei aproximativ 600 de invitati pe ringul de dans toata seara.