BERBEC 21.03-20.04: Veti avea de infruntat cateva situatii delicate pe care le veti trece destul de usor. Evenimentele potrivnice vor deveni favorabile. Vitalitatea si fantezia sunt elementele ce va vor conduce spre reusite apreciabile. In weekend primiti bani, iar duminica, o veste buna de departe va confirma multe asteptari.

TAUR 21.04-21.05: O combinatie rara oferita de astre va indeamna sa profitati din plin. Poate ca ocaziile cele mai fructuoase vor veni din sfera profesionala sau din cea sentimentala. Pregatiti-va sa aveti initiativa, oricare ar fi drumul pe care pasiti. Latura afectiva va suferi o usoara deteriorare, fapt ce va duce la divergente cu partenerul.

GEMENI 22.05-21.06: Desi saptamana incepe cu oarecare peripetii si emotii (mai ales de ordin financiar), aceasta perioada e caracterizata de calm si liniste sufleteasca. Sunteti de neclintit si nimic din ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra se pare ca nu va afecteaza. In weekend primiti o veste buna legata de viitorul apropiat.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca veti avea un succes deosebit in mediul profesional si va vor fi rasplatite eforturile din ultima vreme. Abia spre mijlocul saptamanii bugetul isi va reveni destul de mult si va veti onora cateva datorii. Atentie si la capriciile vremii cu influenta asupra circulatiei sau reumatismului.

LEU 22.07-22.08: Partenerul de viata va serveste cateva replici care va aduc multa amaraciune si se poarta cu dumneavoastra destul de rece. Care este cauza? Revizuiti-va comportamentul din ultima perioada si veti gasi cateva raspunsuri. Doar tactul si intelepciunea vor imbunatati iarasi relatiile.

FECIOARA 23.08-22.09: Doua vesti bune primite la inceputul saptamanii va vor da o motivatie in plus pentru o activitate sustinuta in mediul profesional. Poate fi vorba de o promovare sau o recompensa in bani. O persoana apropiata va dezamageste, deoarece se pare ca v-ati pus prea mari sperante in legarea unei noi relatii sentimentale.

BALANTA 23.09-22.10: Din ce in ce mai mult va preseaza unele datorii morale. Vremea trece si rezolvarea acestor probleme intarzie. Se pare, totusi, ca doar astrele benefice va ajuta sa gasiti acum mijloacele prin care sa iesiti cu obrazul curat din aceasta situatie. In mediul familial nu sunt excluse mici controverse legate de situatia materiala, dar nu va fi decat un foc de paie.

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza o saptamana plina de senzatii tari. Finantele si emotiile oscileaza primejdios, fapt care ar trebui sa va indemne la prudenta si retinere. Se poate sa faceti cateva investitii si va trebui sa bagati mana adanc in economii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ceva va necajeste si in scurt timp devine o obsesie. Randamentul se diminueaza simtitor si nici buna dispozitie nu o duce mai bine. Poate ca doar banii ce-i veti incasa vor avea darul sa va insenineze si sa va redea calmul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunt posibile excese temperamentale in mediul profesional, dar fara nici o urmare demna de remarcat. In general, priviti viata cu multa detasare si se pare ca nimic nu va scoate din ritm. Se poate sa strabateti o situatie de criza daca nu va stapaniti orgoliile.

VARSATOR 20.01-18.02: Veti duce la bun sfarsit un proiect care va da batai de cap de multa vreme si veti reusi sa faceti planuri realiste si profitabile. In familie sunt posibile discutii trecatoare, datorate unor optiuni diferite. Totul este sa cedati si dumneavoastra si sa ascultati si alte pareri.

PESTI 19.02-20.03: O bucurie va umple aceasta saptamana destul de agitata. La serviciu se pare ca veti rata o ocazie de afirmare. Nu va faceti probleme. Totul este sa perseverati. Cu mai multa rabdare veti reusi sa ajungeti unde doriti. Dinamismul molipsitor va avea consecinte in viitorul apropiat.