Curtea Veche Publishing a lansat recent prima carte de bucate semnata de Laura Cosoi. Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Sucu, in compania familiei si a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media. Volumul "Ramai la masa - Retete de suflet pentru cei dragi" este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate retete sanatoase pe care Laura Cosoi le indrageste.
La eveniment au luat cuvantul, alaturi de Laura Cosoi, Iren Arsene, Director Curtea Veche Publishing, si Chef Catalin Scarlatescu, iar prezentarile au fost facute de Camelia Sucu, gazda evenimentului. Printre vedetele care s-au bucurat alaturi de Laura pentru prima ei carte de bucate s-au numarat Adela Popescu, Iulia Vantur, Amalia Enache, Elena Lasconi, Andreea Ibacka, Andreea Esca si Alexandre Eram, Jojo, Aylin, Crina Semciuc, Ada Condeescu, Ileana Pescariu.
Participantilor le-au fost pregatite multe surprize delicioase, preparate dupa cartea de bucate a Laurei, iar invitatii cu simtul aventurii au putut testa misterioasa "camera a surprizelor", unde, intr-un intuneric deplin, le-au fost oferite preparate gustoase propuse in cartea "Ramai la masa?", pe care au fost provocati sa le ghiceasca.