Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
"Am adus produse apicole precum: miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga. Mierea de brad, mierea de catina si mierea de tei sunt cele mai cautate! Le recomand celor care vin aici si mierea de rapita, pentru ca are Omega 3 si regleaza colesterolul. Tinctura de propolis e buna pentru hemoroizi, ulcer varicos. Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Tot la standul sau, mai gasiti si trei creme de la fitoterapeutul Marius Tirban: alifie de marul lupului pentru hemoroizi, psoriazis, taieturi si crapaturi; crema de untul pamantului pentru lombosciatica, dureri lombare, ciocuri si alifie de albastrele pentru cearcane si acnee. Toate aceste creme sunt facute cu ingrediente naturale si costa 20 RON fiecare.