Recent, la Club Sofa din Bucuresti, au fost lansate, in prezenta Andreei Marin, produsele Biogreens si Vitamina C Naturala de la Zenyth.
La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu.
"Biogreens este cu trei clase in zona de detoxifiere! Ii dau Biogreens si fiului meu, de 4 ani, iar eu il iau de peste sase luni. Nu exista concurenta sau produs similar pe care sa-l fi luat inainte! Si, in plus, e certificat bio", ne-a spus Cristian Margarit.
"Sunt fanul alimentelor verzi (frunze, vlastari, germeni, alge) si al super-alimentelor. De cateva luni colaborez cu Zenyth in dezvoltarea si lansarea de noi suplimente nutritive, la standardele cele mai inalte. Am gasit BioGreens gata conceput de catre echipa de specialisti de acolo si mi-a placut foarte mult atat ideea cat si realizarea. Pentru cei care vor o alternativa mai comoda la alimentele verzi proaspete exista acum aceasta pudra care contine vlastari de grau si orz, germeni de grau, orz si boccoli, spirulina, clorela, acerola si putina menta pentru gust. Deci super-alimente unul si unul, toate organice, cu certificat. Mai mult, ingredientele principale sunt obtinute prin liofilizare (procedura de uscare prin inghetare, "freeze-dry", care pastreaza mult mai bine proprietatile alimentelor decat metodele ieftine de eliminare a apei).
Eu am in casa o parte din ingrediente luate separat de la Now Foods (pudra de vlastari de orz bogata in SOD, clorela, spirulina) si apelez cu incredere la El Dor Plant pentru diversi germeni si vlastari proaspeti. Acum exista si varianta gata preparata, usor de transportat, comod de administrat, o lingurita intr-un pahar cu apa sau inclusa in diverse retete.
Veganii si vegetarienii, precum si pasionatii de sanatate cunosc deja importanta acestor alimente asa ca recomandarea mea se indreapta catre cei care nu mananca suficiente alimente vii, ba din contra, fac abuz de carne arsa, prajeli si alimente procesate, tutun, alcool, cafea. Ei sunt, de fapt, adevaratii beneficiari ai unui astfel de supliment-aliment cu un aport important de antioxidanti, enzime, vitamine, minerale, fitonutrienti.
Efectele sunt de energizare, alcalinizare, detoxifiere, echilibrare hormonala si de prevenire a bolilor omului modern", adauga Cristian Margarit.
Mai multe detalii despre activitatea lui Cristian Margarit gasiti pe site-ul www.cristianmargarit.ro.
Biogreens de la Zenyth este o sursa bogata de clorofila, fitonutrienti, proteine, vitamine (C, complexul de vitamine B), minerale (fier, potasiu, calciu, magneziu) si enzime, care confera produsului actiune energizanta, alcalinizanta, antioxidanta, detoxifianta si anti-imbatranire.