Stiai ca deficitul de vitamina C afecteaza sinteza noradrenalinei, un neurotransmitator de la nivelul creierului, care poate determina aparitia starilor de astenie? Vitamina C naturala este un produs Zenyth lansat recent la Club Sofa din Bucuresti. Acesta este un produs cu o formula originala, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului. Vitaminele naturale sunt nutrienti concentrati proveniti din surse naturale. Fructele de padure nu au doar un continut ridicat de vitamina C, ci si de antociniadine si flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.
Vitamina C naturala este recomandata pentru:
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa
- cresterea imunitatii organismului
- protectie antioxidanta
- cresterea poftei de mancare
- mentinerea starii generale de sanatate.
Fructele de padure incluse in compozitia produsului se constituie drept alimente-medicament, ele reprezentand cea mai puternica sursa de antioxidanti existenta in natura.
Vitamina C naturala este un supliment natural sub forma de pulbere din fructe. Ingredientele produsului vitamina C naturala sunt:
fructe de coacaz negru, fructe de maces, fructe de zmeur, fructe de catina, fructe de afin, fructe de mur, fructe de frag, pudra de miere de albine si propolis 10%, maltodextrina naturala (suport pentru mierea de albine si propolis).
Vitamina C Naturala contine fructe uscate prin liofilizare, proces care pastreaza calitatile fructelor proaspete. Pentru obtinerea unui kilogram de fructe liofilizate se folosesc 8 - 10 kilograme de fructe proaspete. Concentratia de principii active (vitamina C, antocianoide, bioflavonoide etc) este de 5-6 ori mai mare in fructele liofilizate, care au un continut de apa de 3% - 6% fata de fructele proaspete - cu un continut de apa de 85 - 88%.
Vitamina C Naturala poate fi consumata zilnic (2 plicuri - 10 g/zi) sau in cure intensive de vitaminizare (1 - 3 luni), pentru sustinerea organismului in perioade reci.
Produs disponibil la flacon cu 100 g pudra sau cutie cu 28 plicuri ori 5 g.
Al doilea produs de la Zenyth lansat la Club Sofa a fost Biogreens, combustibilul 100% natural al organismului omului modern.
Andreea Marin a vorbit despre beneficiile acestui produs, ea apeland in vara la un tratament de detoxifiere al unei clinici renumite din Turcia.
Biogreens este un produs inovator, cu o formula complexa, primul "green" de pe piata romaneasca in care sunt pusi la un loc germenii si lastarii cu algele spirulina si Chlorella. Produsul constituie o sursa excelenta de vitamine, minerale, fibre si enzime. Biogreens este recunoscut pentru super-alimentele din compozitia sa, precum: iarba de grau, iarba de orz, Chlorella, spirulina, germeni de grau, de broccoli si orz, acerola. Aceste ingrediente sunt si preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi si sucurile din aceste plante intr-un adevarat aliat in dieta femeii moderne.
"Sunt adepta detoxifierii minte - trup - suflet! Imi hranesc mintea si sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce imi face bine, imi da o stare pozitiva si evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lastari, alge, fibre... Daca nu aveti timp sa va pregatiti singuri sucurile din plante verzi, daca nu aveti intotdeauna la indemana lastari sau alge, va recomand cu caldura produsul Biogreens! Este un super-aliment extraordinar, de care m-am bucurat sa aflu ca actioneaza nu doar pentru detoxifierea corpului, ci si pentru un plus de energie si, mai ales, pentru mentinerea frumusetii si tineretii pielii", a spus Andreea Marin la evenimentul de lansare a acestui produs, sustinatoarea campaniei lansate de Zenyth.


Beneficiile consumului de Biogreens


- Cresterea calitatii vietii
- Reducerea riscului de boli cronice
- O silueta slim
- Reducerea riscului de cancer
- Intarirea imunitatii
- Scaderea nivelului de colesterol
- Revitalizarea organismului