Efemeride.ro: S-a descoperit planta care vindeca cancerul in 40 de zile

O planta foarte putin cunoscuta, cu un nume mai mult decat bizar, tinde sa revolutioneze intreaga lume cu proprietatile sale curative miraculoase. Cunoscuta sub numele popular de " tunetul din vita de vie al lui Dumnezeu" sau lei teng gong, planta este originara din China si pe langa multe alte afectiuni poate sa vindece orice tip de cancer in doar 40 de zile.
Specialistii Centrului de Cancer din cadrul Universitatii Minnesota au testat compusii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, dupa 40 de zile orice urma a cancerului disparuse. Studiul a fost publicat in Science Translational Medicine si i-a uimit pe toti oamenii de stiinta pentru proprietatile curative de care da dovada lei teng gong. Principala substanta care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se stia ca poate sa vindece cancerul.
Aceasta planta este un miracol si daca cercetarile vor continua in acest sens, peste cativa ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfarsit. Nu trebuie sa uitam ca in trecut au mai fost descoperite si alte plante care pot vindeca cancerul , precum ghimbirul sau tumernicul, dar companiile farmaceutice au respins cu desavarsire aceste realitati. Cu siguranta ca le afecteaza profitul o astfel de descoperire, cauza pentru care nu se arata disponibile pentru a investi in asemenea medicamente.