click.ro : Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui
Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Irina Iovan a ajuns la SML in jurul orei 12.30, fara a face declaratii jurnalistilor prezenti.
Ea a ajuns la Alba Iulia de la Cluj, unde a venit cu un avion din Franta. A fost insotita de cativa prieteni.
Fata lui Adrian Iovan a mers in cursul zilei si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru a primi bunurile tatalui sau ramase in posesia procurorilor.
Certificatul de deces poate fi ridicat doar de la sediul Primariei comunei Horea pe baza cartii de identitate a persoanei decedate.
Trupul lui Iovan urmeaza sa fie transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia. In Capitala, va fi depus la Cimitirul Bellu Catolic, unde pilotul va fi inmormantat.
Inainte de a fi dus la capela, sicriul cu trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan va fi depus cateva ore la Scoala Superioara de Aviatie. Cel mai probabil acest lucru se va intampla joi dimineata, masina mortuara urmand sa ajunga in Bucuresti in aceasta seara. In ultimul sau zbor, Adrian Iovan s-a aflat la mansa unei aeronave care apartinea Scolii Superioare de Aviatie.