Realitatea.net informeaza: Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
Socrul lui Huidu a imprumutat de la Banca Comerciala Carpatica 5.000.000 de lei, prin firma Conimpex Company, inca din 2001, insa linia de credit este deschisa si acum. Pe masura ce anii au trecut, Matei Vintila a depus ca garantii imobiliare multe din bunurile familiei. El a ipotecat, pe rand, doua apartamente situat intr-un bloc din Calea 13 Septembrie, un teren intravilan de 3.000 mp plus o casa de vacanta, in localitatea Slatioara din Valcea dar si vila din Cotroceni, impartita in cinci apartamente. Demisolul si etajul 1 apartine sotilor Vintila, etajul 2 (doua apartamente - sotiei lui Serban Huidu, Cristina (bun obtinut printr-un act de donatie datat din 29.09.2000) iar etajul al treilea al cumnatei lui Huidu, Elena, scrie wowbiz.ro.
Lucrurile nu au mers cum trebuie in ultimii ani pentru socrul lui Huidu, care nu a reusit sa termine constructia pe care o incepuse prin firma sa. Executorii au inceput sa-i bata la usa, el pierzand mai multe procese cu furnizori dar si cu o alta banca, de la care Vintila a imprumutat aproape 900.000 de lei. Asa se face ca mai multe dintre apartamentele pe care fostul senator le detine, sa ajunga pe lista bunurilor scoase la licitatie. Lucru care nu s-a intamplat, din fericire, si cu vila din Cotroceni. Daca familia carcotasului nu va mai reusi sa acopere ratele la acest credit, carcotasul risca sa ajunga in strada.