Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Acest eveniment este dedicat colectarii de fonduri in scop caritabil, urmand ca banii stransi sa fie dati centrelor de ingrijire medicala pentru varstnici, case de copii, scoli, spitale.
Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti - IWA organizeaza pe 8 decembrie cea de-a 21-a editie a Bazarului de Craciun, care se va tine la ROMEXPO, pavilionul C3.
Anul trecut, IWA a avut posibilitatea sa ajute Fundatia HAR, Casa de copii din Gheorghe Doja Mures, Centrul Aurora, Fundatia REMAR.
Comunitatea de femei din Bucuresti isi va prezinta cultura, muzica, dansul, costumele, mestesugul, ornamentele de Craciun si mancarurile traditionale.
Pusa Hack este cunoscuta mai ales ca a adus in Romania mobilierul de inspiratie exotica si a reusit sa puna pe picioare una dintre cele mai mari firme de profil si sa devina furnizor al Casei Regale si numita "Partener oficial al diplomatiei publice desfasurate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica".
Aceasta sustine evenimente caritabile din Romania si participa cu mobilier exotic la diverse manifestari de profil si nu numai.
Bazarul de Craciun este o ocazie minunata de a alege cadourile pentru cei dragi, dar ramane si un eveniment caritabil.