Realitatea.net informeaza: Daca in anul 1999, Karla Alvarez era o actrita care avea o cariera in plina ascensiune si era una dintre vedetele care abia incepeau sa guste succesul, se pare ca zvonurile cum ca actrita suferea de bulimie si anorexie erau din ce in ce mai comune.
Potrivit publicatiei "TVNotas", actrita a incercat ani la rand sa nege toate aceste zvonuri care circulau din ce in ce mai des in presa, pentru ca in anul 2002, desi actrita era din ce in ce mai slaba si cantarea numai 41 de kilograme ea era singura care credea ca arata bine si spunea ca se chinuie sa-si mentina silueta numai pentru a fi mereu pe placul fanilor.
Nici pe plan sentimental actrita nu a fost mai fericita si de cele mai multe ori a suferit din dragoste, mai ales cand Jorge, barbatul cu care a avut o relatie scurta in 2004 a declarat ca antidepresivele sunt vinovate pentru felul in care arata artista.
Daca in anul 2013, Karla a semnat cu producatorul Salvador Mejia pentru telenovela "Que bonito amor", aceasta a renunta inainte de terminarea filmarilor, presa de atunci punand totul pe seama alcoolului.
Aceeasi publicatie sustine ca in luna octombrie a acestui an, frumoasa Karla Alvarez a negat ca sufera de cancer si a declarat ca se va intoarce in curand in lumea care a facut-o celebra.
Moartea subita a Karlei Alvarez a socat intrega lume a telenovelelor.
Kate del Castillo care a lucrat in 1998 cu frumoasa Karla pe platourile de filmare de la "La Mentira" si-a exprimat tristetea pentru pierderea colegei sale prin intermediul contului de Instagram:"Ai plecat prea devreme de langa noi draga mea Karla Alvarez, o sa ne lipsesti. Nu o sa uit niciodata momentele minunate pe care le-am petrecut impreuna".
Nici regina telenovelelor Thalia, cea care i-a fost colega Karlei in prima telenovela in care a jucat, "Maria Mercedes", si-a exprimat si ea condoleantele: "Foarte trista pentru plecarea Karlei Alvarez. Amintiri minunate de la "Maria Mercedes". Odihneste-te in pace", au fost cuvintele care au descris durerea pe care Karla a lasat-o in sufletul colegei sale Thalia.
Aracely Arambula care a lucrat cu Karla la filmarile pentru Alma Rebelde a scris si ea cateva randuri: "Foarte trista astazi. Imi pare rau pentru pierderea colegei nostre Karla. Te iubesc Alvarez si te imbratisez de aici..."
Jacky Bracamontes a lucrat si ea cu actrita in cateva telenovele si cand a aflat de la fanii sai despre tragedie a scris cateva randuri in amintirea colegei sale: "Imi amintesc de ea cu mare drag. O imbratisare din toata inima pentru familia Karlei Alvarez . Multa credinta si resemnarea. Odihneste-te in pace surioara mea San Llorento"