Circulatia buna a organismului este o conditie prealabila pentru mentinerea sau restabilirea sanatatii, precum si pentru vindecare si procesele de regenerarea in corpul uman. Aceasta deoarece sangele este vehiculul pentru furnizarea de substante nutritive si oxigen, precum si pentru eliminarea produselor finale metabolice si toxinelor.
Aproximativ 74% din circulatie are loc la nivelul celor mai mici vase sanguine. Arteriolele, capilarele si venulele transporta sangele in cadrul acestei "microcirculatii". Oscilatiile ritmice ale diametrului vasului (vasomotie) controleaza distributia sangelui in zona capilara.
La standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa puteti testa aparatele BEMER. De asemenea, puteti afla mai multe detalii chiar de la cei care au adus aparatele BEMER in Romania, la acest Congres, pentru a le promova. Este vorba despre: Nagy Reka - persoana de contact pe Romania (Bemer Group), Janos Beck - Director Executiv la Bemer Group si Dr. Horvath Ilona - Director Medical la Bemer Group.



Cercetarea BEMER este centrata pe microcirculatie


Un cifru important pentru o stare de sanatate asadar este o mai buna distributie a sangelui la nivelul microcirculatiei. Cercetarile BEMER au izbandit in dezvoltarea unui sistem de tratament fizic, care vizeaza ritmul acestor microvase si le stimuleaza cu eficacitate. Aceasta, la randul sau, ofera sprijin pentru una dintre cele mai importante mecanisme de reglare cu privire la vindecare, recuperare, regenerare si procesele preventive din corpul uman.


Tratamentul BEMER

Cele doua linii de dispozitive, BEMER Clasic si BEMER Pro, au fost dezvoltate pe baza celor mai recente rezultate de cercetare. Prin intermediul configuratiei de semnal unic la nivel mondial, pentru tratament atat in timpul zilei, precum si in timpul somnului, ele ajuta organismul exact in locul potrivit, si anume acolo unde este determinata starea de sanatate a organismului.
Ambele linii de dispozitive sunt permise atat pentru utilizarea in practica medicala, cat si la domiciliu. Afla mai multe acum la adresa www.bemergroup.ro sau direct de la partenerul tau BEMER local.


Avantajele microcirculatiei sanatoase:

- Caracteristici imbunatatite ale circulatiei si fluxului sanguin
- Imbunatatirea alimentarii cu substante nutritive si oxigen
- Eliminarea imbunatatita a produselor finale metabolice si a toxinelor
- Usurarea circulatiei
- Imbunatatirea sistemului imunitar si reducerea predispozitiei la infectii
- Procese imbunatatite de regenerare si de refacere
- Imbunatatirea somnului din timpul noptii
- Accelerarea procesului de vindecare
- Cresterea generala a performantei
- Cresterea generala de bine
- Cresterea capacitatii de concentrare