Alexandra Chiru, biochimist, si Mihaela Raduta - tehnician nutritionist la Deta Elis participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
"Facem testare cu un aparat de biorezonanta: testam sistemul cardio-vascular si oferim gratuit un tratament Deta-Cosmo sau 40% reducere analize complete - la 50 RON", ne-a spus Alexandra Chiru.
"Joi, la analize, au venit 12 oameni! Aparatele sunt doar pentru testare, iar ideea acestui targ este minunata! Oamenii trebuie sa afle ca exista solutii eficiente. Sambata, intre orele 13.00 - 13.30, va fi o conferinta cu tema Vocatia tamaduirii, despre trecerea de la a trata la a vindeca", a precizat Mihaela Raduta.

Ce inseamna Deta Cosmo

Daca oichii sunt oglinda sufletului, fata este oglinda organismului nostru. pe fata se reflecta toate problemele de sanatate! Fiecare rid este un semnal ca ceva nu este in regula in organismul nostru. Dispozitivul Deta-Cosmo reprezinta un aparat revolutionar elaborat de compania DETA-ELIS, care ne face, deopotriva frumosi si sanatosi!
Datorita actiunii duble a campului electromagnetic de frecventa joasa si a cuantelor de lumina care actioneaza asupra pielii si concomitent asupra oganului afectat.
Programele terapeutice ale aparatului DETA-COSMO:

- Eliminarea ridurilor. Regleaza secretia de colagen si elastina, redand elasticitatea pielii.
- Imbunatateste tonusul fetei. Elimina atonia si ofilirea pielii, imbunatateste tonusul fetei, intinereste, incetineste procesul natural de imbatranire.
- Regleaza sistemul endocrin feminin.
- Regleaza sistemul endocrin masculin
- Imbunatateste functia ficatului.
- Stimuleaza sistemul nervos.