Antena 3: Aceste probe il ingroapa DEFINITIV pe Cristian Cioaca. Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia

Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist. Judecatorii au analizat o inregistrare video in care Cristian Cioaca apare in noapte uciderii Elodiei imbracat in camasa de politist gasita de procurori intr-o rapa. Este aceeasi camasa pe care a fost gasit si sangele Elodiei.

Avocata familiei Ghinescu a prezentat judecatorilor probe care ar putea sa inchida definitiv dosarul uciderii Elodiei. Imaginile au fost obtinute in exclusivitate de colegii de la jurnalul.ro.

Cioaca apare intr-o benzinarie, la iesirea din Brasov, imbracat in uniforma de politist, in camasa cu maneca scurta. Un detaliu aparent banal, dar care demonstreaza ca Cioaca a mintit pana acum.

Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti.

Pe drum s-a oprit la benzinarie, unde a fost filmat de camerele de supraveghere. Dupa ce anchetatorii au gasit o uniforma de politist, aruncata in rapa alaturi de alte obiecte, Cioaca a sustinut ca in seara crimei el purta camasa de politist cu maneca lunga.

Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti. Judecatorii le-au deschis rand pe rand chiar in fata lui Cioaca.

Cele doua presuri de baie au fost gasite in cutii diferite, unul apare ca fiind ridicat din casa, iar un altul din rapa din Rasnov. Pe tot parcursul procesului Cioaca a sustinut ca exista un singur pres de baie si ca anchetatorii l-ar fi ridicat din casa lui si l-ar fi aruncat in rapa cu intentia de a planta probe.