Libertatea : Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII

Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
"Consider ca divergentele dintre doi parinti divortati in fata copilului lor nu se rezolva la televizor", a aruncat Stefan manusa pentru Andreea Marin. Acesta ii reproseaza indirect fostei sale sotii nu doar ca a ales sa expuna public, la un post de televiziune, viata lor de familie si neintelegerile pe care le-au avut dupa divort - despre plecarea Violetei in Turcia sau despre faptul ca artistul ar fi lipsit de la ultima aniversare a Violetei si de la sedinta cu parintii.
Mai mult, Stefan Banica a ales sa lamureasca cele doua situatii in care el si Andreea Marin ar fi avut neintelegeri legate de fetita lor.
"In ceea ce priveste plecarea in Turcia si faptul ca s-a spus ca nu mi-am dat acordul ca Violeta sa isi insoteasca mama, am cerut niste lamuriri din punct de vedere al tatalui, mai ales ca ea (Andreea - n.r.) lasa sa se inteleaga ca ba e, ba nu e cu partenerul ei. In momentul in care mi le-a dat, nu a fost nicio problema si a plecat in Turcia. Nu se pune problema copilului nostru de a nu pleca".
Iar, cand vine vorba despre recenta acuzatie a Andreei Marin, care a spus ca fostul ei sot a lipsit atat de la aniversarea Violetei, cat si de la sedinta cu parintii, Stefan subliniaza ca Andreea "a omis ceva".
"Faptul ca nu arat la TV ce cumpar copiilor mei nu inseamna ca nu sunt prezent in viata lor. M-a surprins aceasta afirmatie din partea Andreei care este un om inteligent. De ziua ei, de Sf. Ana, Violeta a fost cu fratiorul ei la mine acasa, unde au sarbatorit. Apoi, la cererea mamei ei, au fost la mall pentru a petrece. Ca nu am fost si eu la mall a fost un motiv personal pe care i l-am comunicat fetitei mele", a explicat Stefan.
Iar, despre lipsa de la sedinta cu parintii, artistul spune: "Am ales sa nu ma duc la sedinta cu parintii pentru ca am dorit sa nu tranform venirea mea la scoala, mai ales ca era si mama ei, intr-un circ. Violeta stie ca o iubim amandoi si ca mama si tata nu se schimba niciodata, indiferent de relatie".
"Fac tot ce pot ca sa fiu un tata bun pentru copiii mei. Daca nu se va adeveri acest lucru, ei sunt singurii in masura sa spuna asta", a pus punct Stefan Banica.