O persoana a fost impuscata in zona Dorobanti din Capitala. Conducatoarea auto care a impuscat, joi, un sofer in zona Pietei Dorobanti cu o arma neletala este cautata de politisti.
Conducatoarea auto care a impuscat, joi, un sofer in zona Pietei Dorobanti cu o arma neletala este cautata de politisti, oamenii legii instituind filtre rutiere in Capitala si judetele limitrofe pentru prinderea acesteia.
Incidentul din Piata Dorobanti in care un barbat a fost impuscat a avut loc in urma unui conflict in trafic, sotia acestuia sunand la 112 pentru a cere ajutor, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.
Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impuscat de o femeie, in urma unui conflict in trafic. Din primele cercetari a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o arma cu glont. Barbatul a fost impuscat in zona stanga a fetei, unde a suferit arsuri. Femeia a fugit de la fata locului, in Capitala fiind instituite filtre pentru prinderea acestea, au precizat sursele citate.