Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Berbec
Zilele acestea, Luna tranziteaza Semnul tau zodiacal, impulsionandu-ti dorinta de a incepe activitati si proiecte noi. Excesul de energie ar fi bine sa il canalizezi in exercitii fizice, drumetii la munte sau intreceri sportive cu cei dragi. Fii prudent, deoarece esti prea impulsiv si entuziast in tot ce iti propui, riscand sa te risipesti in multe treburi deodata. Sunt momente bune pentru a-ti exprima dorintele, planurile de viitor si de a-ti pune in valoarea mai mult personalitatea. In relatiile cu ceilalti se recomanda calm si intelegere.

Taur
Energia Lunii, aflata zilele acestea in Semnul Berbecului, iti deschide sufletul catre introspectie si meditatie. Sunt momente bune pentru odihna, detasare de cotidian si analizarea pe indelete a evenimentelor din preajma ta. Ordoneaza-ti gandurile si evita discutiile contradictorii si intalnirile zgomotoase. Serile weekend-ului petrece-le in aer liber, alaturi de persoane dragi. Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele capului si segmentele aparatului renal. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil!

Gemeni
Capitolul prieteni este activat mult la finalul acestei saptamani, deoarece Luna se plimba prin Semnul Berbecului. Sunt posibile altercatii, discutii purtate pe tonuri ridicate si multa impulsivitate in actiuni. Fii prudent, detaseaza-te de problemele celorlalti si evita provocarile. Sunt momente bune de a observa atent cine iti este alaturi si cine doar se preface ca te sustine. Membrii familiei iti pot oferi sfaturi deosebite in toate sectoarele vietii, de aceea profita de aceste momente si abordeaza cu acestia si tema prietenilor sau protectorilor.

Rac
Incarcatura energetica oferita de astre la finalul acestei saptamani o vei resimti din plin in sectorul socio-profesional. Luna tranziteaza Semnul Berbecului, prefigurandu-ti schimbari fie de statut social, fie la serviciu. Mentalul iti este bine sustinut de conjunctia dintre Soare si Mercur in Semnul Fecioarei, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. Totusi, fii prudent in relatiile cu ceilalti, pentru ca esti foarte combativ si din nimic iti sare tandara. Dupa-amiezele stai mai mult in aer liber, pe malul unei ape sau asculta muzica de relaxare.

Leu
Zile bune pentru rafinarea mentalului superior si pentru imbratisarea unei noi filozofii de viata. Luna tranziteaza Semnul Berbecului, iar conjunctia Soare-Mercur din Semnul Fecioarei iti ofera ajutoare minunate in ganduri, vorbe si fapte. Este posibil sa ai revelatii deosebite despre situatii si oameni, la care te gandeai de multa vreme. Pe de alta parte ar fi bine sa iti programezi un curs sau o forma de instruire pe termen lung, alaturi de oameni interesanti si deschisi spre progres. Se recomanda multa prudenta, daca esti nevoit sa calatoresti.

Fecioara
Preocuparile legate de bani si bunuri sunt la cote inalte zilele acesta. Luna se plimba prin Semnul Berbecului, oferindu-ti informatii noi legate de patrimoniul familial, dar si de favorurile de la altii. Conjunctia Soare-Mercur in Semnul tau zodiacal te ajuta sa iti structurezi foarte bine planurile de viitor si sa vezi clar cine iti este loial si cine mai putin. Sunt momente bune pentru a cerceta evenimentele si oamenii dincolo de aparente. Evita intalnirile si dialogurile cu prietenii, deoarece sunt posibile in primul rand neplaceri financiare.

Balanta
Multe rasturnari de situatie se intrezaresc in relatiile parteneriale, dar si in colaborarile sau proiectele comune cu altii. Luna aflata zilele acestea in Semnul Berbecului agita spiritele in acest sector de viata si activitate, iar conjunctia Soarelui cu Mercur din Semnul Fecioarei te imboldeste in secret sa te desprinzi de relatiile nepotrivite. Totodata poti afla informatii tainuite bine pana acum despre domeniul profesional in care esti implicat. Fii prudent si discerne atent fiecare pas pe care vrei sa-l faci. Farmecul tau personal te va ajuta sa depasesti totul cu bine.

Scorpion
Rutina zilnica poate fi data zilele acestea peste cap, fie datorita aparitiei unor treburi neprevazute la serviciu, fie starea ta de sanatate necesita ingrijiri speciale. Luna se afla in Semnul Berbecului, vulnerabilizandu-ti mult trupul si sufletul. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Pe cat posibil, de evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Adopta o dieta de sezon, hidrateaza-te suficient si plimba-te in aer liber. Conjunctia Soare-Mercur din Semnul Fecioarei iti trimite prieteni minunati pe care te poti baza din plin.

Sagetator
Ca prin minune, in zilele wekend-ului vei reusi sa vezi adevarata fata a relatiei cu o persoana iubita sau cu copiii. Luna aflata in Semnul Berbecului te ajuta sa descoperi faptul ca cei dragi profita mai mult decat ar trebui de pe urma banilor si bunurilor muncite de tine. Acestia fie cheltuiesc mult, fie afli ca trebuie sa platesti daune materiale de pe urma actiunilor lor. Ar fi bine sa stabilesti reguli clare in relatiile cu cei dragi si sa fii mai atent la valorile pe are le pui in joc alaturi de ei. Pe de alta parte, gandeste-te sa investesti intr-un hobby.

Capricorn
Zilele weekend-ului sunt potrivite pentru treburi gospodaresti. Ai spor, energie si idei bune pentru imbunatatirea conditiilor domestice. Luna tranziteaza Semnul Berbecului si iti pune sufletul la incercare prin amintiri din copilarie, alaturi de rudele dragi. Unele persoane din neamul tau pot avea nevoie de ajutor si ar fi bine sa il oferi neconditionat. Nobletea ta interioara va iesi la ivela, datorita conjunctiei Soare-Mercur in Semnul Fecioarei. Aduna-i pe cei dragi la serate amuzante si cine festive. Se recomanda prundenta la sursele de foc din spatiul locativ.

Varsator
La finalul acestei saptamani se intrezaresc calatorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Fii prudent la drum si la felul in care vorbesti. Luna tranziteaza Semnul Berbecului si iti rascoleste gandurile. Evita sa vorbesti mult sau sa raspunzi la provocarile celorlalti. Este posibil ca de unii apropiati sa te desparti definitiv. Pe de alta parte ti-ar prinde bine sa te retragi din tumultul cotidian si sa studiezi teme anvangardiste sau ezoterice. Conjunctia Soare-Mercur din Semnul Fecioarei iti ofera sustinere si elan in orice fel de studiu.

Pesti
Se intrezaresc cheltuieli neprevazute, insa la fel de bine este posibil sa primesti sume de bani substantiale. Factorul surpriza legat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu este la cote mari, fiind activat de Luna care tranziteaza Semnul Berbecului. Fii prudent si stapaneste-ti dorinta de a cheltui pe fleacuri. Discerne atent fiecare investitie, pentru ca exista riscul sa fii nemultumuit ulterior. Conjunctia Soare-Mercur formata in Semnul Fecioarei iti trimite ajutorul partenerului de viata sau al colaboratorilor. De aceea, tine cont de spusele lor!

Sursa : Jurnalul National