70 de copii instittionalizati, cu varste intre 3 si 19 ani, de la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mamicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului.
Angajatii Johnson & Johnson au donat dimineata pachete cu jucarii, carti, dulciuri, dar si haine si produse de igiena personala. In cea de-a doua parte a zilei, copiii au petrecut cateva ore jucandu-se volei, fotbal si jocuri ale copilariei alaturi de oaspetii lor.
"Mi-a placut ca s-au jucat cu noi si au vorbit cu noi. Si cadourile mi-au placut, dar mai ales ca ne-am jucat fotbal si volei. Prietenii mei erau foarte fericiti", spune Marimar, 14 ani.
Johnson & Johnson Romania organizeaza astfel de actiuni caritabile cu regularitate, in incercarea de a veni in intampinarea nevoilor comunitatii si de a imbunatati calitatea sanatatii oamenilor. Angajamentul companiei este ghidat de Crezul Nostru, care a ramas acelasi de peste 70 ani.
"Prin intermediul Familiei de Companii Johnson & Johnson, reusim sa atingem peste 1 miliard de vieti in fiecare zi, prin produsele noastre de ingrijire a sanatatii, prin serviciile noastre, prin donatiile companiei si prin efortul de voluntariat al angajatilor. Noi facem parte din ritualul zilnic de ingrijire al oamenilor si al familiilor lor. Suntem alături de doctorii si asistentele care isi ingrijesc pacientii, ii vindeca pe cei bolnavi si le readuc bucuria unei stări de sanatate bune. De asemenea, sprijinim organizatii non-profit de pe intreg globul in efortul lor de a imbunatati conditia celor nevoiasi", a declarat Makis Papataxiarchis, Managing Director Johnson & Johnson Romania.
De peste 125 ani, dorinta oamenilor din companiile Johnson & Johnson de a face diferenta a inspirat fiecare inventie, fiecare produs, fiecare reusita pe care compania a adus-o in domeniul sanatatii oamenilor.