Silvia Dumitrescu are probleme mari de sanatate. Glanda tiroida ii provoaca insomnie, stari depresive, sufocare si picioare umflate, insa medicii nu au gasit inca niciun remediu pentru boala ei.
Suferinta Silviei Dumitrescu dureaza de ani buni, iar solista se vede nevoita sa-si accepte afectiunea deoarece nici macar medicii de la Viena nu au reusit sa-i ofere un leac. Ea va fi dependenta de medicamente toata viata si, desi acestea o ajuta sa se simta mai bine, orice schimbare brusca de temperatura ii da organismul peste cap.
"E o boala pe care trebuie sa mi-o asum. Am fost anul trecut la Viena, acolo unde sunt medici cu adevarat specializati, dar nu exista un tratament care sa te vindece. Iau medicamente, dar zilele acestea m-am simtit rau, din cauza vremii. Am insomnii, simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer, mi se umfla picioarele, uneori am si stari depresive. Dar imi revin destul de repede, spre norocul meu", a povestit Silvia, potrivit WOWbiz.ro.
‘Abandonata‘ de medicina traditionala, artista si-a intors atentia catre tratamente neconventionale. Desi efectul acestora este mai greu de testat, Silvia este dispusa sa experimenteze:
"Mai nou, am inceput sa ma imbrac in mov, din ce in ce mai des. De la "flacara violet". Am auzit ca este o culoare vindecatoare si am zis ca nu am nimic de pierdut", a mai spus Silvia.
Mai mult, Silvia este si adepta terapiilor energetice. De multe ori, cantareata poate fi vazuta in parcul Herastrau, imbratisand copacii, la propriu, pentru a se incarca pozitiv.