WELCOME TO ROXANIA - PROBLEMA TARII: MENAJERIA INTERLOPILOR

De fiecare data iti zici ca nu poate fi spectacol mai grotesc, dar mereu DNA se intrece pe sine. Ca acum, cu descinderea la fratii Balint, zisi Camatarii, in prelungirea enorma a Ferentarilor, care-l face invidios pe insusi Videanu.
Mascarada tine de cand cu congresul PNL, care trebuia eclipsat mediatic si nu avea cum altfel decat prin etalarea menajeriei de mare impact - una, din curtea Camatarilor si cealalta, din fundul curtii PD-L.
Mediatizarea obsesiva a gradinii zoologice din Ferentari a fost, totodata, perdeaua de fum ideala pentru mascarea spre minimalizare a evenimentului de ieri de la CSM, respectiv, constatarea revocarii lui Ghica si Danilet.
Dupa care a iesit insusi Basescu, dovada vie ca animalele lui Nutu Camataru nu erau singurele nevaccinate antirabic.
Iar azi, ore in sir de spectacol grotesc cu traumatizarea unor animale - leu, leoiaca, puii lor si doi ursuleti - care, mutate la gradina zoologica din Bucov, fie provizoriu, fie permanent, sunt condamnate la extinctie trista. Fiindca zece ani au fost lasate in posesia lui Nutu Camataru, desi el notificase statul.
Oricum, circul asta grotesc acopera insusi fondul problemei, anume, lumea interlopa. Ne intereseaza menajeria, nu mecanismul lumii interlope, nu provenienta uriaselor averi - de la Udrea-Cocos, la fratii Balint si Basescu. E aceeasi crima organizata. Si nu tolerata, ci alimentata. Ca sa aiba serviciile de unde sa-si recruteze acoperitii.
De altfel, Camatarii sunt arestati ca sa fie eliberati si eliberati ca sa fie arestati.
Ca sa continue tigania.