wowbiz.ro informeaza: Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti. Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort. Tot in 2006, Stefan si Andreea si-au cumparat o vila in cartierul Tei, pe care au dat 500.000 de euro, unde au stat in toti acesti ani.
Chiar daca cei doi au contribuit egal la ridicarea vilei, se pare ca tot Banica Jr. a avut ultimul cuvant, trecand-o si pe aceasta pe o firma a mamei sale. Pe numele Andreei nu erau decat doua proprietati, ambele achizitionate de "Zana Surprizelor" inainte de casatoria cu Stefan: un apartament in Baneasa si o casa de vacanta in Telega, judetul Prahova.
In 2008, Andreea, Stefan si Sanda Liteanu au facut impreuna un imprumut urias, de 1.700.000 de euro, bani care l-au ajutat pe Banica sa-si ridice un bloc cu patru etaje, in zona Aviatorilor, iar pe diva sa sustina constructia unei vile in Pipera. Fiind vorba insa de un credit comun, returnarea lui nu poate face obiectul unui partaj, fiind stabilita clar de conditiile bancii.