gsp.ro: Dan Alexa stie cum s-o elimine pe FCSB din Cupa: Sufera foarte mult acolo.
Sper sa nu fim fricosi
Dunarea Calarasi o infrunta joi pe FCSB, ora 21:45, in capul de afis al optimilor Cupei Romaniei. Nou-promovata spera sa profite de numeroasele absente cu care se confrunta echipa lui Nicolae Dica. Dan Alexa, antrenorul calarasenilor, a identificat punctul vulnerabil din echipa stelista:
- Chiar daca menajeaza niste jucatori, Steaua are un lot foarte bun. Totusi, sufera foarte mult la nivelul fundasilor centrali. Nu va fi usor, dar imi doresc sa facem un meci bun. Le-am spus jucatorilor ca vreau sa vad determinare si curaj. Mi-ar parea rau sa fim o echipa fricoasa intr-un meci atat de important, a spus Dan Alexa, la Pro X.

- ATUUL NOSTRU O SA FI PUBLICUL. STADIONUL O SA FIE PLIN SI O SA NE AJUTE FOARTE MULT", CREDE DOBROSAVLEVICI.
- TREBUIE SA DOBORÂM NISTE RECORDURI CARE AU FOST STABILITE AICI ACUM 23 DE ANI SI SA MERGEM MAI DEPARTE IN CUPA ROMÂNIEI, A ANUNTAT PRESEDINTELE DUNARII, FLORIN BRISAN.

Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport. Va fi primul meci din istoria fotbalului din judetul Calarasi care se va juca in nocturna, pe stadionul Ion Comsa. Site-ul clubului a anuntat ca se mai gasesc bilete.

Preturi bilete:
Peluze - 20 lei
Tribuna 1 - 30 lei
Tribuna 2 - 40 lei
Tribuna acoperita - 120 lei