1. Ar trebui interzise meciurile amicale ale nationalei Romaniei. Ne dau sperante, iar cand vin oficialele realitatea dura ne loveste. O echipa fara sclipiri care a jucat un fotbal corect ne-a blocat usor. N-am reusit sa invingem nici de aceasta data Muntenegru.
2. Ufff, ce urat este fotbalul fara spectatori. Football without fans is nothing spunea Jock Stein, antrenorul care adus singura Cupa a Campionilor la Glasgow.
3. Pe Maxim nu l-am vazut! Avea cumva numarul 10? Nici Chipciu n-a reusit sa aduca plusul pe care si-l dorea Contra pe banda dreapta, in timp ce Keseru s-a trezit pentru cateva minute in repriza a doua.
4. Stanciu este omul care inspira atacurile nationalei si singurul care a adus ceva claritate pe faza ofensiva.
5. Accidentarea lui Chiriches nu este intamplatoare! S-a vazut ca a jucat doar un meci oficial pentru Napoli in ultimele 7 luni!
6. Muntenegru putea primi un penalty in minutul 3 la o faza in care Sapunaru a riscat enorm.
7. Balasa pare pierdut pe teren si doar datorita unui arbitru indulgent nu a fost eliminat in minutul 55.
8. Oltenilor Bancu si Mitrita le este mult mai usor cu Chiajna sau Volunari. Cand dau de jucatori cu mai multa forta nu reusesc sa gaseasca solutii eficiente!
9. Pintilii a fost din nou sef la mijlocul terenului. Din pacate s-a accidentat si el. Va fi foarte greu fara el luni in infernul de la Belgrad.
10. Nu s-au vazut cei 6 titulari lipsa de la Muntenegru care a jucat la fel ca la Cluj acum doi ani, cand a obtinut un egal.
11. Asta ar fi trebuit sa fie primul punct! FELICITARI nationalei de tineret care a obtinut o victorie uriasa in Portugalia in 9 oameni si cu un penalty aparat de portarul Ionut Radu in minutul 99.

(Sursa: Facebook)