Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Al saptelea an consecutiv in care organizam evenimente de alergare tip trail in Baneasa ne-a adus un restart in primavara, cu prima ediÈ›ie a unui nou concept â€" Baneasa Race. Succesul din primavara ne confirma faptul ca tot mai mulÈ›i romani sunt atenÈ›i lasport si la un stil de viata sanatos, iar, in acest context, ne pregatim pentru o noua ediÈ›ie a competitiei, in luna septembrie”, afirma Vlad Mihalache, Presedinte, AsociaÈ›ia Traiesc Sanatos.
Evenimentele Baneasa Race continua tradiția si au loc, ca si pana acum, in trei anotimpuri diferite: primavara, toamna si iarna. Traseele de alergare se intind pe potecile din padurile Baneasa si Tunari.
Baneasa Race â€" Autumn Edition are doua probe competitive de alergare: cros, pe o distanÈ›a de 10,5 kilometri si semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu varste ce pornesc de la 18 ani.
Inscrierile in competitie sunt deschise pasionatlor de miscare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.