Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august
Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta. Arenele din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi primele care intra in reconstructie, incepand din august. Urmeaza stadioanele Rapid si Dinamo. Oficialii FRF dau asigurari ca macar terenurile de antrenament si vestiarele vor fi gata pana la marele eveniment sportiv.
- Stadionul Steaua este primul care intra in reconstructie. Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal. Noul stadionul va avea o capacitate de 30.500 de locuri, muzeu, hotel si spatii comerciale. Contractul de proiectare si executie a fost deja semnat, iar investitia se ridica la peste 50 de milioane de euro. Acum complexul Ghencea este in paragina.
- Urmatorul stadion care va fi modernizat este Arcul de Triumf. Arena va gazdui 8.500 de spectatori.
- Stadionul Giulesti are gata studiul de fezabilitate si va avea 14.000 de locuri. In timp ce pentru cel din Stefan cel Mare a fost semnat contractul pentru un nou studiu de fezabilitate.
- Vestea constructiei unei noi arene, fara pista de atletism, a starnit entuziasm in radul fanilor dinamovisti. In sfarsitul vom avea o casa noua, scrie un suporter pe pagina de Internet a Peluzei Catalin Haldan. Sa-l vedem construit, spune un altul.
Lucrarile de modernizare ale celor 4 stadioane, care vor servi ca baza de antrenament, ar urma sa fie gata la 31 martie 2020. Patru partide de fotbal, din cadrul campionatului european, se vor juca pe Arena Nationala.

Sursa: STIRI.TVR.RO