Argentina Croatia Scor final 0-3! Argentina a fost umilita de Croatia, iar rezultatul din acest meci duce echipa lui Modric in optimile CM 2018. Argentina trebuie sa astepte jocul rezultatelor pentru a spera la calificarea mai departe.In grupa D, Croatia are 6 puncte, Islanda 1 punct, Argentina 1 punct, iar Nigeria 0 puncte. Incredibil! Argentina a ajuns sa spere ca Islanda se incurca la Mondial!. Umiliti de croati, argentinienii au ajuns la mana rezultatelor. Islanda si Nigeria joaca vineri, iar o victorie a nordicilor ii poate face pe Messi si Aguero sa isi faca bagajele. Daca islandezii se vor impune, argentinienii vor trebui sa bata la un superscor in ultima etapa, iar Croatia sa castige si cel de-al treilea meci.

Scenarii pentru calificarea Argentinei

1) Daca Islanda bate Nigeria, Argentina va fi condamnata sa spere ca Modric si Rakitic vor bate si Islanda in ultima etapa, iar Messi si ai sai vor trebui sa bata Nigeria la cel putin 3 goluri diferenta.
2) Daca Islanda face egal, argentinienii ar fi avantajati inclusiv de o remiza intre Croatia si Islanda, in ultima etapa. Ei vor trebui sa bata, insa, neaparat Nigeria
3) Daca Nigeria bate Islanda, meciul decisiv pentru calificare se va da intre Argentina si Nigeria, in ultima etapa.

Franta Peru, scor 1-0

Cocosii galici au obtinut o victorie la limita cu Peru, care le asigura calificarea in optimile CM 2018. Selectionata Frantei, care nu a convins in primul sau meci contra Australiei (2-1), a avut parte joi de un nou test - de data aceasta luat cu brio - in Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, cu Peru, la Ekaterinburg. Mbappe a inscris unul dintre cele mai usoare goluri din cariera! E cel mai tanar marcator din istoria Frantei la o Cupa Mondiala. Dupa acest meci, Franta este prima in grupa C, avand 6 puncte, Danemarca este pe 2 cu 4 puncte, Australia pe 3, cu un punct, iar Peru nu are niciun punct si este eliminata. Franta si Danemarca se vor intalni in ultima partida din grupa, iar Peru va juca cu Australia.

Danemarca Australia, scor 1-1

Meciul s-a terminat indecis, dupa ce danezii au deschis scorul, apoi s-au retras in aparare. Australienii au marcat din penalty si au dominat ulterior partida.In urma acestui rezultat, Danemarca acumuleaza 4 puncte, iar Australia 1. In celalalt meci din grupa C, Franta a invins Peru cu scorul de 1-0.