digisport.ro informeaza: Craiova, gata de inaugurarea stadionului! Anuntul facut de olteni pe site-ul oficial
Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranta la finalul lui octombrie: fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei. Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al gruparii din Banie, oficialii anunta ca partida cu Voluntari va fi ultima desfasurata la Severin. Pentru olteni urmeaza apoi deplasari la Timisoara, Iasi si Chiajna, pentru ca apoi, in perioada 27-29 octombrie, sa intalneasca vicecampioana pe teren propriu. Chiar inainte de meciul cu FCSB, va avea loc duelul de pe teren propriu din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, pe 25 octombrie. Atunci, oltenii vor avea un adversar dintr-o categorie inferioara, astfel ca ar putea sa inaugureze noua arena inca de atunci. Totusi, o disputa cu echipa lui Becali ar avea o cu totul alta rezonanta din toate punctele de vedere, chiar daca reteta financiara ar fi cu siguranta una buna si pentru Cupa. Ramane de vazut in perioada urmatoare ce va alege conducerea Craiovei. Din informatiile Digi Sport, oficialii clubului voiau initial sa inaugureze partida chiar la meciul de Cupa. Ar fi impuscat astfel doi iepuri dintr-o lovitura, in conditiile in care arena s-ar fi umplut fara doar si poate de doua ori in decurs de cateva zile.
- Comparata cu Napoli de cei tineri si cu Craiova Maixma de batranii care au vazut mai mult fotbal, Universitatea Craiova promite sa faca iarasi spectacol, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe Municipalul din Severin. 12 goluri s-au in scris in ultimele trei partide ale Stiintei, care este iarasi pe 2 in campionat, iar tripleta de aur deja celebra in toata Romania a devenit cvartet, dupa ce Burlacu si s-a alaturat lui Baluta, Gustavo si Mitrita, in atacul de care se tem toti adversarii din Liga 1. Si, cand ei au motive de teama, noi avem motive de sarbatoare. Sarbatoreste, asadar, la Severin, ultima seara de magie desfasurata in orasul de pe malul Dunarii. Stiinta te va face din nou sa traiesti emotiile, sa traiesti bucuria de la goluri, sa traiesti fotbalul, sa traiesti viata. Traieste si tu alaturi de alb-albastri, poate ultima oara la Severin. Ne luam la revedere de la orasul care ne-a fost casa primitoare atata timp cu un meci mare! #TotiLaSeverin, apare pe site-ul oficial al formatiei CS Universitatea Craiova.
Gazonul de pe noul stadion al Craioei a fost montat inca de acum aproape o luna, insa administratorii bazei impreuna cu firma care s-a ocupat de teren au stabilit ca suprafata sa fie lasata "sa respire". Astfel, aceasta va putea fi in conditii optime o perioada mult mai indelungata si nu se va deteriora frecvent, asa cum s-a intamplat cu iarba de pe Arena Nationala.

Sursa: digisport.ro