Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. Andrei Ponta, in varsta de 14 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral si si-a pierdut cunostinta. El a fost dus la Spitalul de Urgenta Ploiesti de cei doi antrenori ai sai.
Victor Ponta ar fi sosit in mare graba la spital, pentru a fi alaturi de fiul sau.
Reprezentantii Clubului de Rugby au declarat ca fiul fostului premier este, in prezent, in stare stabila si ca cei doi copii nu s-au accidentat reciproc, ci au fost doua accidentari in decurs de cateva secunde. Fiul lui Victor Ponta, Andrei, participa la turneul final national al echipelor sub 14 ani, la Baicoi. Pustiul s-a accidentat in disputa dintre echipa sa, Triumf Soimii, cu cea din Gura Humorului, scor 12-7.
Potrivit unor surse medicale, in momentul in care a fost preluat de echipajul medical, baiatul era constient, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Un alt jucator care s-a lovit in timpul meciului a fost si el ranit, avand un traumatism la coloana cervicala. Si el a fost preluat de ambulantia si dus la Spitalul Judetean din Ploiesti.
Purtatorul de cuvant al Ambulantei Prahova, George Duta, a declarat pentru mediafax.ro ca fiul lui Victor Ponta a avut amenzie dupa accidentare.