sport.ro: Iordanescu, dupa o saptamana de studiu la Real Madrid: Ancelotti m-a lasat la toate sedintele, eu nu il lasam la ale mele
Anghel Iordanescu s-a intors de la un stagiu de pregatire de o saptamana sustinut la antrenamentele lui Carlo Ancelotti de la Real.
Iordanescu a ramas impresionat de metodele lui Ancelotti, dar si de faptul ca a fost primit la toate discutiile italianului cu jucatorii sai, inclusiv la cele in care acesta facea tactica pentru partidele oficiale.
- Ancelotti e un om extraodinar, m-a lasat sa stau la toate antrenamentele, inclusiv cele tehnico-tactice. Eu nu l-as fi lasat pe el sa stea la sedintele tactice daca venea la antrenamentele mele, povesteste Anghel Iordanescu.
Tata Puiu a ajuns la baza de la Valdebebas chiar in saptamana in care Cristiano Ronaldo s-a intors cu Balonul de Aur de la Zurich. A fost al doilea consecutiv pentru portughez si al treilea din cariera sa.
- Ronaldo a venit cu Balonul de Aur la antrenament, le-a zis colegilor ca e si meritul lor, ca toata echipa a castigat acest premiu, a mai spus selectionerul.
Acesta a comentat si venirea surprinzatoare a lui Tamas la Steaua, care a anuntat ca s-a gandit si la nationala cand a semnat cu echipa din Ghencea.
- Tamas a ales foarte bine. E foarte bine ca se gandeste la nationala, a mai spus Tata Pui