perfecte.ro : Pilates pentru incepatoare. Incearca cele mai eficiente exercitii pentru a-ti sculpta silueta
Daca nu ai timp sau fondurile necesare pentru a te inscrie la un curs de Pilates, poti incerca exercitiile de mai jos chiar in intimitatea propriului tau camin. Rezultatele sunt garantate!
Dupa cum bine stii deja, exercitiile de Pilates, inventate in secolul XX de medicul Joseph Pilates, sunt excelente atat pentru imbunatatirea fortei fizice si arderea grasimilor, cat si pentru o mai buna postura si pentru flexibilitate.
Daca nu ai mai incercat pana acum acest tip de exercitii, nu trebuie sa-ti faci griji! Nu ai nevoie decat de o saltea si de un echipament sportiv lejer, care sa iti permita miscari ample. Tot ce trebuie sa faci este sa o urmaresti in imaginile de mai jos pe instructoarea de fitness si de Pilates Casey Ho.
Casey are blogul Blogilates, pentru care a fost desemnata de revista Fitness drept Cel mai bun blogger de lifestyle sanatos si care i-a adus titulatura de Next Trainer din partea YouTube.
Urmareste-o asadar cu atentie si asculta-i instructiunile si te vei bucura de o jumatate de ora foarte bine investita in sanatatea si frumusetea ta fizica. Succes !

http://www.perfecte.ro/silueta/pilates-pentru-incepatoare-incearca-cele-mai-eficiente-exercitii-pentru-a-ti-sculpta-silueta-video.html