click.ro : Calendarul Pirelli 2015, frumusete feminina la superlativ si mult latex!
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata!
SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume!
Asteptata mai ceva ca lansarea celui mai nou model Ferrari, aparitia Calendarului Pirelli ne va lasa pe toti cu gura cascata. Si asta pentru ca editia din 2015 este parca mai sexy ca niciodata!
Cele 12 femei alese pentru anul 2015 sunt modele estetice de referinta pentru lumea actuala si reprezinta stereotipuri pe care moda sau sistemul le impun acum.
Dorind sa limitez folosirea de haine si accesorii cu o maxima libertate creatoare, mi s-a parut foarte stimulativ sa ma joc cu culorile, machiajul si materialele. A fost foarte placut, a afirmat fotograful Steve Meisel, potrivit agerpres.ro.
Anul acesta, calendarul se numeste Calendar Girls 2015, iar cele 12 top modele apar mai mult sau mai putin dezbracate Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Small, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers. Daca mai adaugam ca toate fetele poarta latex, cu siguranta ca imaginatia masculilor o va lua razna.
Calendarul Pirelli 2015 are un format clasic: 12 pagini plus coperta si este unul dintre cele mai sexy produse vreodata. Veti fi convinsi ca poza spune mai mult decat 1000 de cuvinte!