Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei).
Cele patru meciuri din "sferturile de finala" ale Coppa del Mondo - Brazilia 2014 au inceput ieri, vineri - 4 iulie, cu partida GERMANIA - FRANTA (ora 19.00, a Romaniei; la Rio de Janeiro, pe celebrul "Maracana"): 1 - 0 (1 - 0) (Gol: Mats Hummels, min. 13).
In cel de-al doilea meci al "sferturilor" (si al zilei), de la ora 23.00; la Fortaleza, pe Estadio "Castelao": BRAZILIA - COLUMBIA 2 - 1 (1 - 0).

• FRANȚA - GERMANIA. 0-1
Germania a marcat primul gol al partidei in minutul 12. A ramas și singurul gol marcat in confruntarea FRANȚA - GERMANIA. Astfel, Germania s-a calificat in SEMIFINALA CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL

• BRAZILIA-COLUMBIA 2-1
Echipa Braziliei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal pe care o gazduieste (12 iunie - 13 iulie), vineri, dupa ce a invins Columbia cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul ‘‘Castelao‘‘ din Fortaleza, in al doilea sfert de finala.


PROGRAMUL PARTIDELOR CARE SE DISPUTA ASTAZI, SAMBATA 5 IULIE, IN FAZA SFERTURILOR LA TURNEUL FINAL AL CUPEI MONDIALE ESTE URMATORUL:
• Argentina - Belgia
Estadio Nacional de Brasilia, Brasilia
ora 19.00
• Olanda - Costa Rica
Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia
ora 23.00