Duminica, 1 iunie 2014, sute de copii au inveselit strazile orasului Ovidiu la cel mai mare cross organizat pana acum la malul marii, acestia avand ocazia de a alerga alaturi de senatorul Nicolae Moga, prezent la eveniment la invitatia edilului George Scupra. Aproximativ 575 de persoane s-au inscris si s-au alineat la startul competitiei, foarte multi copii, dar si pensionari.
Senatorul Nicolae Moga a fost cel care a dat startul competitiei. Printre copiii inscrisi la prima editie a Cross-ului organizat la Ovidiu s-au evidentiat cei care fac sport de performanta si au ajuns mandria orasului cu rezultatele pe care le-au obtinut la doar cativa ani de viata.
"Asta inseamna ca avem valori, inseamna ca avem viitor. Este un lucru extraordinar! Mai mult decat atat, faptul ca au venit atat de multi copii, ma bucura extraordinar pentru ca avem nevoie de miscare, avem nevoie de sport care sa creeze minti sanatoase", a adaugat senatorul Nicolae Moga.
Pentru ca a fost organizat de Ziua Internationala a Copilului, toti participantii au primit cate o surpriza din partea organizatorilor, insa ocupantii locurilor fruntase au fost cei mai fericiti: au primit tableta mult visata, dar si multe alte premii care sa le faca de acum, copilaria mai frumoasa.