GSP.ro: Nemtii trag de Reghe ' Tehnicianul Stelei e din ce in ce mai aproape de Bundesliga
Antrenorul Stelei a primit o oferta concreta de la FC Nurnberg: 600.000 de euro pe sezon si un buget de transferuri de 20 de milioane de euro

Rezultatele obtinute cu Steaua de Reghecampf n-au trecut neobservate nici in Bundesliga. Laurentiu e curtat intens de FC Nurnberg, dupa cum a anuntat Dumitru Dragomir prin intermediul site-ului sau. Nemtii, care ocupau locul al 15-lea inaintea etapei din acest weekend, il vor pe Reghe din vara si, pentru a-l convinge, i-au pus pe masa o oferta de 50.000 de euro pe luna, dar mai ales un buget consistent pentru a intari echipa in pauza competitionala.

Salariul nu-l atrage
Pe antrenorul din Ghencea il tenteaza oportunitatea de a conduce o echipa din Bundesliga, mai ales ca mare parte din cariera si-a petrecut-o in Germania, insa leafa nu e una care sa-l multumeasca! In sezonul trecut, la Steaua, cu tot cu prime, Reghe a cistigat peste un milion de euro, dupa cum a recunoscut chiar el. In plus, atit timp cit se afla pe banca ros-albastrilor, sotia lui are si ea de cistigat din transferuri. Totusi, principalul motiv pentru care Reghecampf ezita sa semneze il reprezinta promisiunea facuta lui Gigi Becali si MM Stoica de a ramine la Steaua pina cind macar unul dintre cei doi va iesi din puscarie.

I-a crescut cota
Chiar daca Steaua n-a mai ajuns in primavara europeana, asa cum a reusit in sezonul precedent, faptul ca echipa domina categoric Liga 1 si se indreapta spre un nou titlu a facut ca Laurentiu Reghecampf sa fie dorit in strainatate. Tehnicianul a fost curtat si in vara trecuta, insa de formatii din spatiul ex-sovietic, una dintre ele fiind Kuban Krasnodar.

Il vor si pe Szukala
Reghecampf nu e singurul om de la Steaua dorit de Nurnberg. Conducerea clubului german a pus ochii pe Lukasz Szukala. Polonezul a fost monitorizat in acest sezon de formatia din Bundesliga, iar la finalul campionatului nemtii vor sa faca o oferta pentru a-l cumpara. Fundasul central stie si el de interesul celor de la Nurnberg, acesta fiind motivul pentru care a refuzat in primavara oferta rusilor de la Anji, una care i-ar fi adus 2,7 milioane de euro in trei ani!
300 de mii de euro e salariul anual al lui Reghe la Steaua, dar acesta are stipulate mai multe bonusuri de performanta

"Tot ce pot spune in acest moment e ca am primit, intr-adevar, foarte multe oferte concrete, dar pe mine nu ma intereseaza o plecare in momentul de fata. Pregatesc meciul cu Timisoara, nu ma gindesc la altceva"
Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua