Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica. Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER sa-si mai revina scad pe zi ce trece.
Cotidianul american New York Times a facut o vizita la Spitalul din Grenoble, acolo unde este internat MICHAEL SCHUMACHER, care se afla in coma de pe 29 decembrie 2013.
"In afara spitalului de 9 etaje nu se mai afla niciun jurnalist, doar un banner de incurajare, care iti indica prezenta lui MICHAEL SCHUMACHER ca pacient acolo", noteaza New York Times, citat de ziare.com.
"MICHAEL SCHUMACHER e in continuare in coma si in stare critica. O recuperare completa pare improbabila in acest moment", continua jurnalistii americani.
MICHAEL SCHUMACHER a cazut in timp ce schia in statiunea franceza Meribel, pe 29 decembrie 2013, si s-a lovit cu capul de o piatra. MICHAEL SCHUMACHER a fost transportat de urgenta la Spitalul din Grenoble, acolo unde doctorii au decis sa-l bage in coma indusa, pentru a-i proteja creierul, grav afectat in urma loviturii.
Dupa mai bine de o luna, doctorii au hotarat sa inceapa procedura de scoatere din coma a lui MICHAEL SCHUMACHER, numai ca inca n-au reusit, din cauza unor complicatii, conform informatiilor furnizate de presa din Germania.