Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma
GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! Este in coma din cauza unei hemoragii craniene
UPDATE 23:30 Schumacher a fost diagnosticat cu hemoragie craniana, iar acum se afla in coma. Echipa manageriala a fostului campion de Formula 1 a anuntat ca starea acestuia s-a inrautatit, iar in acest moment este critica.
Presa franceza a publicat informatia din surse proprii, accidentul avand loc in Hexagon, iar detaliile oferite de L‘Equipe si AFP confirma anuntul initial: Schumacher lupta pentru viata sa intr-un spital din Franta, fiind in stare grava.
Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra. Desi purta casca, impactul a lasat urme grave.

UPDATE 21:00 Neuro-chirurgul Gerard Saillant a fost chemat de urgenta la Paris pentru a-l consulta pe Schumacher, anunta Bild.
In continuare exista pareri impartite in privinta starii de sanatate a fostului mare pilot.
UPDATE 19:50 Nu exista inca date despre gradul de severitate al leziunii la cap pe care o are Schumacher, anunta Bild.
BBC a scris ca desi situatia este una delicata, nu ii este pusa viata in pericol fostului campion al F1.
UPDATE 16:25 Michael Schumacher va fi supus unor investigatii suplimentare, urmind sa fie supus unei tomografii.

***

Michael Schumacher a fost implicat intr-un accident pe partia de schi de la Meribel.
Conform L‘Equipe, care citeaza Radio Europe 1, fostul campion mondial de F1 a suferit un traumatism cranian si a fost dus de urgenta la spital. Inca nu se cunosc detalii privind gravitatea starii neamtului, insa acesta ar fi fost constient in momentul in care a fost urcat in elicopter.
"Schumacher a fost transportat cu elicopterul la un spital din Grenoble. Nu stim inca daca este vorba de ceva foarte grav. Politia a deschis o ancheta pentru a afla cauza accidentului. Acesta a avut loc la 11:07, cind Schumacher a iesit de pe pista.
Interventia s-a realizat rapid, la 11:15 el fiind urcat in elicopter. Purta o casca de protectie, insa s-a lovit de o piatra in momentul caderii. Era in stare de soc, dar constient", a spus directorul statiunii Meribel, Christophe Gernignon-Lecomte.