Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun

Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar. Joi dimineata, rude si prieteni apropiati ai finantatorului Stelei au mers la inchisoare, dupa ce Gigi Becali nu a reusit sa mearga acasa de Craciun.
In a doua zi de Craciun, Gigi Becali a fost vizitat de rude si prieteni, informeaza Romania TV. La el au venit Virgil Becali si mana lui dreapta, Ionut Lutu, fost fotbalist, precum si un cunoscut om de afaceri din Constanta, Tanase Geambasu, apropiat al lui Gigi Becali.
In prima zi de Craciun latifundiarul nu a primit nicio vizita, in schimb joi se bucura de vizita prietenilor.
Gigi Becali nu a putut pleca din penitenciarul Poarta Alba de Sarbatori, intrucat nu a primit invoirea de 5 zile, pentru ca a depus cererea mult prea tarziu.
Pentru Gigi Becali, primul Craciun petrecut in inchisoare a fost un moment cum nu se poate mai greu. Departe de familie, omul de afaceri, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare in mai multe dosare, a tinut, insa, sa se simta mai aproape de sotia sa, de mama si de cele trei fiice, informeaza Romania TV.
Prin urmare, Gigi Becali si-a petrecut noaptea de Craciun vorbind la telefon cu sotia sa, pe care a incurajat-o si careia i-a spus ca, desi nu este acasa, vrea ca fiicele lor sa se bucure de toate cadourile pe care si le doresc, potrivit Romania TV.
Desi a incercat sa-si imbarbateze sotia, Luminita Becali, omul de afaceri era trist, dar totodata resemnat ca nu a putut ajunge acasa. Pentru a mai uita de necaz, sursele Romania TV sustin ca Gigi Becali a cantat colinde si s-a aratat increzator ca Dumnezeu va avea grija de el si de familia sa.

Sursa: RTV.NET