Gandul : Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Piturca la Nationala

Romania are toate sansele sa inceapa campania pentru Euro 2016 cu un alt selectioner, desi Victor Piturca a declarat ca nu ia in calcul o demisie deocamdata. Potrivit digisport.ro, selectionerul are insa o oferta tentanta din Asia si vrea sa-si incheie cat mai repede socotelile cu FRF, problema rezilierii contractului fiind complicata.
Dan Petrescu ar urma sa fie numit selectioner al Romaniei, tehnicianul fiind favorit al lui Gica Popescu, nume ce are sanse mari sa fie ales viitorul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal incepand de anul viitor.
Recent, Petrescu a refuzat o oferta din Premier League, de la Crystal Palace, campionat in care a sustinut mereu ca isi doreste sa antreneze.
Dan Petrescu a declarat pentru DigiSport ca Nationala este unul din visurile sale de antrenor.
"Este adevarat, nu iese fum fara foc. A fost ceva in aceste zvonuri. Dar atat timp cat sunt sub contract cu un club, nu as intra in negocieri cu altele. Am spus tot timpul ca sunt trei echipe pe care visez sa le antrenez Steaua Bucuresti, Chelsea si echipa nationala a Romaniei. Dar acum sunt foarte fericit la Dinamo", a spus Petrescu.