fanatik.ro: Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman!

Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Incarcerat la Jilava, patronul Stelei primeste saptamanal scrisori de la oameni sarmani din toata Romania care ii solicita ajutorul. Gigi citeste cu atentie fiecare plic in parte si, in funcție de gravitatea cazului, isi mandateaza oamenii din familie sa-i ajute pe cei carora ii solicita ajutorul cu bani sau alimente. Patronul Stelei a ramas, totusi, impresionat de problemele a trei frati din Neamt. Acestia locuiau impreuna cu parintii lor intr-o casa de chirpici si dormeau toti intr-o singura camera. Imediat, mai multi apropiati ai familiei lui Gigi, dar si sora lui Virgil Becali, s-au deplasat la Valeni si le-au cumparat copiilor tot strictul necesar. Mai mult, doi dintre copii, Amar si Madalin, au sosit la Bucuresti unde, timp de o luna, vor fi supusi mai multor teste medicale.

Amar nu are un picior, Madalin e aproape orb

Gigi a fost impresionat pana la lacrimi de Amar care, desi nu are un picior, parcurge zilnic trei kilometri pentru a ajunge la scoala. Acesta a ajuns la Bucuresti, iar colaboratorii lui Becali l-au dus pe acesta la o clinica privata din Capitala unde medicii i-au luat masuri pentru o proteza. Aceasta va fi fabricata in Germania si costa 15 mii de euro, bani pe care Gigi Becali i-a platit deja! De asemenea, Madalin va fi investigat de un medic oftalmolog care va decide daca si cand il va opera.
Mai mult, Gigi a mai scos din buzunar 17 mii de euro cu care apropiatii latifundiarului au achizitionat marti, familiei necajite, o casa langa Roman, la care s-au mai adaugat inca 10 mii de euro, bani cu care s-au achizitionat cele necesare unei locuinte: aragaz, masina de spalat, frigider. In doua saptamani, Amar va lasa, astfel, carjele si va putea merge ca un om normal pentru prima data.