GSP: Chelsea isi sfatuieste fanii cum sa se descurce la Bucuresti ' Englezii cred ca avem metrou la Otopeni

Suporterii lui Chelsea vor avea o surpriza la Bucuresti.


Clubul ii instiinteaza pe fani, pe site-ul oficial, ce mijloace de transport vor avea in capitala Romaniei si ce reguli sa respecte. Sfatul-capcana: exista statii de metrou la fiecare dintre aeroporturile "Henri Coanda" si "Aurel Vlaicu". Britanicii care citesc ponturile de pe site-ul clubului lor favorit vor fi surprinsi de realitate, deoarece nici unul dintre aeroporturi nu are statie de metrou!

Oficialii albastrilor noteaza si ca Bucurestiul e un oras in general sigur, dar continua cu detalii ce trebuie sa le dea fiori suporterilor care au de gind sa calatoreasca pentru partida de marti. "Aveti grija la portofele, mai ales in spatiile aglomerate, si lasati pasapoartele in camerele de hotel, ca sa nu ramineti fara ele, folositi alte documente cu fotografie pentru identificare" e prima observatie. Motivatia englezilor: "In Bucuresti opereaza bande organizate de hoti, unele implicind si copii".

Suporterii sint sfatuiti si sa nu bea peste masura, intrucit nu li se va permite accesul pe stadion in stare de ebrietate. Si sint indrumati sa achite consumatia cu bani cash: "Au existat cazuri in care cardurile de credit au fost copiate in baruri sau restaurante!".


2.500 de bilete le-au fost puse la dispozitie englezilor, fiecare la pretul de 18 lire. In primavara, cind Steaua-Chelsea s-a jucat in Europa League, britanicii au avut numai 300 de sustinatori