Jurnalul National: Reghecampf, inaintea meciului cu Schalke: "Va spun raspicat: am venit in Germania sa castigam! Putem invinge"

Antrenorul Stelei e optimist. Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua o poate bate pe Schalke si numai imprevizibilul poate produce alt rezultat. "Ne bucuram foarte mult, ne aflam in fata unui meci pentru care ne-am pregatit un an si jumatate. Urmeaza o perioada importanta, in urma careia speram sa fim in primavara Champions League. In momentul de fata avem o echipa puternica, una care poate cistiga meciul cu Schalke", a declarat Reghe, potrivit gsp.ro.

"Schalke e o echipa puternica, doar joaca in Champions League, nu in Europa League. Adevarul este ca ma voi bucura pentru fiecare punct cistigat din aceasta grupa, ar insemna sa ne apropiem de obiectivul pe care-l avem, calificarea. Va spun raspicat: am venit in Germania sa cistigam! E foarte important pentru noi sa incepem cu dreptul in grupa aceasta", a spus antrenorul Stelei, care a precizat ca nu vede niciun motiv pentru care echipa ros-albastra n-ar castiga meciul impotriva lui Schalke.

"Steaua a ajuns acum la un nivel foarte inalt si este capabila sa cistige contra lui Schalke. Sigur ca in fotbal se poate intimpla orice, dar putem invinge", a mai spus Reghe.

STEAUA
4-2-3-1
12. Tatarusanu - 17. Georgievski, 4. Szukala, 6. Gardos, 14. Latovlevici - 55. Bourceanu, 5. Pintilii - 77. Ad. Popa, 23. N. Stanciu, 10. Cr. Tanase - 25. Piovaccari
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Rezerve: 1. Nita, 8. L. Filip, 11. Prepelita, 19. Ad. Cristea, 33. Varela, 80. G. Iancu, 35. Kapetanos
Absenti: Chipciu (accidentant), Ripa, D. Bratu, G. Matei, Radut, M. Costea, Nikolici (neinclusi pe lista UEFA)

SCHALKE 04
4-2-3-1
34. Hildebrand - 22. Uchida, 4. Howedes, 32. Matip, 15. Aogo - 12. Hoger, 33. Neustadter - 17. Farfan, 9. K.P. Boateng, 10. Draxler - 28. Szalai
Antrenor: Jens Keller
Rezerve: 1. Fahrmann, 2. Hoogland, 7. M. Meyer, 8. Goretzka, 11. Clemens, 13. J.Jones, 25. Huntelaar

Arbitru: Cakir Cuneyt (Turcia)
Asistenti: Duran Bahattin, Ongun Tarik
Aditionali: Simsek Baris, Kalkavan Mete
Stadion: Veltins-Arena (Gelsenkirchen)