Nae Nicolae a fost inmormantat sambata. Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa. Durerea a fost cu atat mai mare cu cat omul de afaceri a lasat in urma o sotie indurerata si 3 copii, dintre care unul suferind de afectiuni cronice. (wowbiz.ro)

CANCAN : Bilantul fabuloasei inmormantari a lui Nae Nicolae: 800 de persoane, 30 de ospatari, 150 de mese, 7 preoti si 3 camioane cu flori

A trait in bogatie si este condus pe ultimul drum cu opulenta. Apropiatii lui Nae Nicolae, i-au organizat milionarului o inmormantare cum nu s-amai vazut pana acum in Romania si cu atat mai putin in Stefanesti.
16 hectare de teren arabil intravilan in Stefanestii de Jos, peste 51 de hectare de teren arabil in comuna ilfoveana Dascalu, 4,65 hectare de teren intravilan in Voluntari si 1,8 hectare de teren intravilan in Pantelimon, trei apartamente in Bucuresti, o casa in Stefanestii de Jos, un Bentley, un Ferrari, un Range Rover, trei Toyota, o motocicleta Honda VFR, cesuri de 200.000 de euro si milioane in conturi, asta a agonisit Nae Nicolae in timpul vietii. Acum, dupa moarte, familia a decis sa-I aduca un ultim omagiu pe masura posibilitatilor.
Astfel, inmormantarea lui Nae Nicolae poate trece cu usurinta drept una dintre cele mai impresionante din ultimul deceniu. Sumele cheltuite s-ar putea ridica la sute de mii de euro si doar bilantul preliminar este unul fabulos.
Milionarul a fost condus pe ultimul drum de un alai numeros. 800 de persoane au fost estimate pentru parastas, asa ca s-au organizat 150 de mese, iar 30 de ospatari au fost angajati sa se ocupe de aranjarea lor.
Trei camioane au carat florile si coroanele spectaculoase si sapte preoti au pregatit slujba de pomenire.
Coloana sonora a filmului "Nasul", interpretata de o orchestra impresionanta, a intampinat sicriul pe stadionul din Stefanesti!