Anamaria Prodan este in culmea fericirii! Medicul care se ocupa de sarcina sexy-impresarei i-a dat o veste foarte buna: dupa trei operatii de cezariana, sotia lui Laurentiu Reghecampf nu trebuie sa-si mai faca acum griji pentru o a patra interventie de acest gen.
Anamaria Prodan se afla, probabil, in cel mai bun moment al vietii ei. Este gravida din nou cu Reghecampf si spera sa aiba o fetita. In plus, doctorul ginecolog care ii monitorizeaza sarcina i-a dat, saptamana trecuta, o veste excelenta, scrie WOWbiz.ro.
In ciuda faptului ca majoritatea medicilor au indemnat-o sa renunte la sarcina, intrucat exista riscul de a avea probleme la nastere, chiar ar putea sa si moara, sexy-impresara a mers mai departe. Nu a vrut sub nici o forma sa faca avort si a declarat peste tot ca este atat de bucuroasa ca ii va darui lui Reghecampf inca un copil, incat nu ii pasa daca i se va intampla ceva rau.
Starea de optimism a vedetei a fost de bun augur, deoarece la ultima vizita pe care a facut-o la ginecolog, acesta i-a dat o veste excelenta.
"Dupa trei cezariene, uterul Anei arata perfect! S-a refacut de la ultima interventie si nu mai este nici un pericol pentru o a patra sarcina! E un miracol, dar asa stau lucruril", a povestit o apropiata a vedetei.
"Reghe are grija de ea ca de un copil! O iubeste si nu concepe sa aiba vreo problema in sarcina, asa ca se ocupa in mod special de Ana! El ii da sa manance sau o obliga sa faca acest lucru cand nu e acasa si o suna neincetat sa o intrebe daca e bine sau are nevoie de ceva atunci cand e plecat cu Steaua in cantonamente", a mai spus prietena Anamariei Prodanv